Taas lohta, mutta ei voi mitään, en vaan kykene vastustamaan tuoretiskin tarjouksia. Tuli taas vaihteeksi jätettyä aivot kotiin kauppareissulla: halusin tehdä parsasalaattia lohen kaveriksi, mutta tosiaan, eihän tähän aikaan nyt enää tuoretta parsaa saa! :D Tämä oli nyt melkoisen karu paluu tölkkiparsaan, sen lötkömäinen olemus vaan ei niin hirvittävästi miellytä. Kokonaisuutenaan tämä ruoka oli kuitenkin onnistunut, tykkäsin.

1726872.jpg

Lohifilee on maustettu limetinmehulla, suolalla ja pippurilla, paistettu 200-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia. Parsasalaatin ohje on tuossa alla erillisessä postauksessa, jotta saan sen arkistoitua salaatit-kategoriaan. Lisäksi uusia perunoita ja heitinpä sekaan vielä bearnaisekastikkeen jämätkin. (poikaystävä laittoi omalle lautaselleen vielä silliä, melkoisen mainio kesälautanen!)