sunnuntai, 13. heinäkuu 2008
Parsasalaatti
- jääsalaattia
- rucolaa
- vihreää parsaa
- retiisejä
- kurkkua
- kevätsipulia
- ranskalaista salaatinkastiketta (oliiviöljyä, punaviinietikkaa, vettä, suolaa, pippuria, sokeria)
sunnuntai, 13. heinäkuu 2008
Canelian keittiössä
Chocochili
Garam masala
Hannan soppa
Hedelmäpommi
Helmin HeVi-osasto
Herkku ja koukku
Herkkuja ruokapöytään
Ihanat tomaatit
Kaikilla aisteilla
Keittokomerossa
Keltaisessa keittiössä
Kokkia viinissä
Korianteria
Kotona
Kädenvääntöä
Lettupannu
Marjameri
Pippurimaijan keittiö
Pumpkin Jam
Punainen keittiö
Puolijauhoista
Päivän annos
Risulinna
Ruokahommia
Sillä sipuli
Siskot kokkaa
Tamarind Heaven
Tuu nyt jo, ketsuppi!
Unelias kokki
Opiskelijaneiti kokkailee kahden hengen taloudelle mutkatonta ruokaa pääasiassa kasviksista, mutta paljon myös kalasta ja silloin tällöin kanasta.
Viestintuojaa ei ammuta: [email protected]
Aasialaisia ruokia Asian vierestä Grillaus Juomat Kala- ja äyriäisruuat Kanaruuat Kasvisruuat - kasvikset Kasvisruuat - linssit Kasvisruuat - pavut ja herneet Kasvisruuat - soijarouhe Kasvisruuat - soijasuikaleet ja -leikkeet Kasvisruuat - tofu Keitot Leivät ja sämpylät Lisukkeet Makeat herkut Pastat ja risotot Pikkusuolaiset Salaatit Sieniruuat Suolaiset piirakat ja pizzat Voileivät, bruschetat ja toastit
Kommentit