maanantai, 14. huhtikuu 2008
Tonnikala- ja mozzarellatoasteja
Paahtoleipää
Mozzarellatäyte:
vihreää pestoa
tomaattia
mozzarellaa
(emmental-raastetta)
rucolaa
basilikaa, pippurisekoitusta
Paahda kaksi paahtoleipää leivänpaahtimessa. Sivele toinen leipä pestolla, laita päälle tomaatti- ja mozzarellasiivuja, halutessasi hieman juustoraastetta, sekä mausteet. Laita toinen paahtoleipä kanneksi ja lämmitä hetki mikrossa, niin että juustot sulavat. Leikkaa leivät kolmioiksi.
Tonnikalatäyte:
1 prk tonnikalaa
1 dl kevytmajoneesia
pala sipulia
pala punaista paprikaa
1 rkl sitruunamehua
sitruunapippuria
tilliä
Sekoita ainekset yhteen, levitä seosta paahtoleipäpalan päälle. Laita toinen leipäpala kanneksi ja leikkaa kolmioiksi.
Kommentit