tiistai, 29. huhtikuu 2008
Katkarapu-kookoskasari
1 iso sipuli
2 valkosipulinkynttä
paprikajauhetta
3 tomaattia
1 tlk tomaattimurskaa
2 dl kookosmaitoa
1 rkl Thai Sweet Chili -kastiketta
suolaa
mustapippuria
350 g katkarapuja
Maizenaa suurustamiseen
ruohosipulia pinnalle
+ basmatiriisiä
Silppua sipuli, purista valkosipulinkynnet ja kuutioi tomaatit. Kuullota sipuleita pannulla ja mausta paprikajauheella. Lisää tomaattikuutiot, tomaattimurska ja kookosmaito. Mausta chilikastikkeella, suolalla ja mustapippurilla. Suurusta kastike sopivaksi. Lisää lopuksi katkaravut ja anna kiehahtaa - älä keitä, etteivät sitkisty. Ripottele ruohosipulia päälle. Tarjoillaan basmatiriisin kanssa.
Kommentit