Tällaista tänään iltapalana. Tonnikalaleivistä ei nyt tullut kuvaa, alla siis mozzarellatoasteja.

1465967.jpg


Paahtoleipää

Mozzarellatäyte:
vihreää pestoa
tomaattia
mozzarellaa
(emmental-raastetta)
rucolaa
basilikaa, pippurisekoitusta

Paahda kaksi paahtoleipää leivänpaahtimessa. Sivele toinen leipä pestolla, laita päälle tomaatti- ja mozzarellasiivuja, halutessasi hieman juustoraastetta, sekä mausteet. Laita toinen paahtoleipä kanneksi ja lämmitä hetki mikrossa, niin että juustot sulavat. Leikkaa leivät kolmioiksi.

Tonnikalatäyte:
1 prk tonnikalaa
1 dl kevytmajoneesia
pala sipulia
pala punaista paprikaa
1 rkl sitruunamehua
sitruunapippuria
tilliä

Sekoita ainekset yhteen, levitä seosta paahtoleipäpalan päälle. Laita toinen leipäpala kanneksi ja leikkaa kolmioiksi.