Monet alkavat taas palailla lomalta takaisin sorvin ääreen, joten tässäpä yksi kerrassaan oivallinen lounaseväsvinkki. Täyttävää, muttei liian tuhtia - ja bonuksena päälle vieläpä hyvääkin. Jopa kanssaeläjä, joka ei jostain ihmeellisestä syystä normaalisti pidä couscous-ruoista, lämpesi tälle. Toimii myös hellepäivän ruokana ja täyttävänä iltapalana, tätä kun olen sattumoisin tehnyt jo muutamaan otteeseen viime viikkoina.

     1280648409_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

2 dl couscousia
2 dl kasvislientä
1 pienehkö punasipuli
1 tlk kikherneitä
1/2 rs kirsikkatomaatteja
5 aurinkokuivattua tomaattia
1/2 rs rucolaa
100 g fetajuustoa
sitruunamehua
aurinkokuivattujen tomaattien öljyä
rouhittua mustapippuria

Kypsennä couscous pakkauksen ohjeen mukaan kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä. Silppua sipuli, puolita kirsikkatomaatit ja saksi aurinkokuivatut tomaatit pienemmiksi. Sekoita astiassa keitetyn couscousin joukkoon sipulit, kikherneet, tomaatit, rucola ja fetakuutiot. Mausta sitruunamehulla, aurinkokuivattujen tomaattien öljyllä ja mustapippurilla. Sekoita huolellisesti.

    1280648383_img-d41d8cd98f00b204e9800998e