Ohukaispannulle piti keksiä jonkinlaista käyttöä, kun se oli jo tovin verran lojunut hyljeksittynä kaapin nurkassa. Porkkana ja feta rimmaavat sen verran hyvin yhteen, että päädyin tekemään fetalla terästettyjä porkkanalettuja. Rakuuna puolestaan tunnetusti viihtyy myös porkkanan seurassa, joten sitäkin heitin sitten ohukaistaikinaan mukaan. Rakuuna toi lettusiin pikantin makusäväyksen, joka kyllä itseäni miellytti, mutta vähän se taisi samalla jyrätä myös muita makuja alleen. Ilmankin siis ehdottomasti pärjää!

Näin helteellä ei liiemmin tee mieli mitään massiivisia ateriakokonaisuuksia, joten mulle nämä maistui ihan vaan vihersalaatin kanssa päivän pääateriana, kanssaeläjän tuhdimpaan ateriaan kuului sitten lisäksi pottumuusia. Näillä määrillä sain aikaiseksi noin 15 ohukaista.

              1246285225_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

2 dl maitoa
2 dl vehnäjauhoja
2 porkkanaa
100 g fetajuustoa
1 kananmuna
tuoretta rakuunaa
musta- ja valkopippuria, suolaa

Vatkaa jauhot maitoon. Sekoita joukkoon raastetut porkkanat, murusteltu feta, muna, silputtu rakuuna sekä muut mausteet. Paista miedolla lämmöllä ohukaispannulla rasvassa.