maanantai, 13. lokakuu 2008
Tomaatti-raviolikeitto
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 pientä porkkanaa
1 varsisellerin varsi
400 g paseerattua tomaattia
400 g yrtti-tomaattimurskaa
4 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
1 tl sokeria
1 tl rouhittua mustapippuria
1 dl hienonnettuja yrttejä (laitoin basilikaa ja persiljaa)
(1 tl suolaa)
1 pkt (250 g) juustotäytteisiä ravioleja
parmesaanilastuja tai -raastetta
Kuori ja hienonna sipulit. Kuori ja kuutioi porkkanat. Hienonna varsiselleri. Kuullota sipuleita kattilassa öljyssä muutama minuutti. Lisää porkkanat ja sellerisilppu. Jatka paistamista muutama minuutti ja lisää kattilaan paseerattu tomaatti, tomaattimurska, vesi ja kasvisliemikuutio. Anna keiton porista keskilämmöllä noin 20 minuuttia. Lisää raviolit joukkoon ja kypsennä niitä pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta valmis keitto sokerilla, mustapippurilla, yrteillä ja parmesaanilla. Voit lisätä halutessasi myös suolaa.
Kommentit