Nähtävästi mulla alkaa jo olla liikaa vapaa-aikaa käsissäni, kun eilen ei voileipä kelvannutkaan iltapalaksi, vaan tunsin pakottavaa tarvetta vääntää tällaisia. Ohje on Pirkalta ja oikein mehukkaita tuli, joskin aavistuksen verran liian suolaisia. Osan suolaisesta fetasta olisi voinut korvata jollain muulla.

1874612.jpg

12 tomaattia
200g fetajuustoa öljyssä
2 dl mustia oliiveja
1 sipuli
sitruunamehua
tuoretta basilikaa
mustapippuria

Leikkaa tomaateista lakit. Koverra varovasti teelusikalla sisustaa pois. Valuta fetajuustokuutioista öljy toiseen astiaan ja kaada juustokuutiot kulhoon ja painele niitä haarukalla vähän pienemmiksi.Leikkaa oliivit viipaleiksi ja sekoita joukkoon sipulikuutioiden kera. Lisää sitruunanmehu, hienonnettu basilika ja pippuri. Valuta joukkoon noin kolme ruokalusikallista fetajuustopurkin öljyä ja sekoita. Jaa täyte tasan tomaateille ja nosta lakit takaisin päälle.
Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.