sunnuntai, 8. kesäkuu 2008
Minikasvispiiraat
Minikasvispiiraat, n. 16 kpl
150g margariinia
3 dl vehnäjauhoja
1 rkl kylmää vettä
1 sipuli
1 paprika
n. 150 g pakasteparsakaalia
2 dl maitoa
1 muna
1 dl kevytmajoneesia
1 dl parmesaaniraastetta
100 g emmentalraastetta
suolaa, mustapippuria
Sekoita pehmeän rasvan joukkoon vehnäjauhot, lisää sitten kylmä vesi. Kääri taikina kelmuun ja laita jääkaappiin noin puoleksi tunniksi. Kauli sitten takina levyksi ja painele 16:lle voidellulle muffinssivuoalle.
Kuullota silputtua sipulia ja paprikaa pannulla. Lisää parsakaalinnuput, anna niiden sulaa. Nosta pois liedeltä ja jäähdytä. Sekoita maito, muna, majoneesi, juustot ja mausteet keskenään. Nostele piirakoille kasviksia ja kaada niiden päälle maito-juustoseosta. Paista 225 asteessa n. 15-20 minuuttia.
Kommentit