lauantai, 31. toukokuu 2008
Uunilohta ja pinaattikasviksia
500 g lohifileetä
1 kesäkurpitsa
1 paprika
1 punasipuli
rasiallinen kirsikkatomaatteja
150 g (pakaste)pinaattia
oliiviöljyä
suolaa, pippuria
Mausta lohi maun mukaan ja kypsennä sitä 200-asteisessa uunissa n. puoli tuntia.
Paloittele paprika, kesäkurpitsa, punasipuli ja kirsikkatomaatit. Sulata pinaatti, mikäli käytät pakastepinaattia. Kuullota sipuleita, paprikoita ja kesäkurpitsoja hetki pannulla, lisää sitten joukkoon tomaatit ja pinaatti. Kaada voideltuun uunivuokaan, sekoita joukkoon hieman oliiviöljyä, suolaa ja pippuria. Laita kasvisseos uuniin lohen paistamisen loppuvaiheessa, noin kymmeneksi minuutiksi.
Kommentit