1430771.jpg

Kuva piirakasta täyttövaiheessa:
1430766.jpg

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
100g voita
3 rkl kylmää vettä

Täyte:
1 prk tonnikalaa
katkarapuja (pari kourallista)
pala purjosipulia
tilliä
2 dl ruokakermaa
3 kananmunaa
suolaa
mustapippuria
100 g emmental-juustoraastetta

Nypi jauhot, rasva ja vesi. Anna taikinan vetäytyä viileässä n. 30 minuuttia. Freesaa sillä välin pannulla pilkotut purjosipulit, sekä sulata katkaravut. Vatkaa ruokakerma, munat ja mausteet sekaisin.
Painele takina piirakkavuokaan. Lado päälle tonnikala, purjosilppu, katkaravut ja tilli. Kaada päälle munaseos ja juustoraastetta. Paista uunissa 200 asteessa n. 30 minuuttia.