1452270.jpg

4 ohutta kalkkunan fileepihviä (tahi broilerin, samapa tuo)

Täyte:
Yrtti-pippurituorejuustoa
4 aurinkokuivattua tomaattia
pestoa

Tuorejuustokastike:
1 dl vettä
1/2 kasvisliemikuutio
n. 150 g yrtti-pippurituorejuustoa
2 dl ruokakermaa

Levitä kalkkunafileet alustalle ja nuiji niitä tarvittaessa ohuimmiksi. Sipaise jokaisen päälle nokare tuorejuustoa, yksi aurinkokuivattu tomaatti sekä pestoa maun mukaan. Taita fileet kahtia ja sulje ne hammastikulla. Ruskista fileet pannulla öljytilkassa. Laita ne sitten voideltuun uunivuokaan ja paista uunissa 200 asteessa noin 20-25 minuuttia. Valmista kastike sillä välin. Kiehauta kattilassa vesi ja murenna liemikuutio sekaan. Lisää tuorejuusto ja ruokakerma, hämmentele huolellisesti ja anna poreilla hetki. (suurusta Maizenalla tarvittaessa ja lisää pippuria ja suolaa, mikäli haluat.)
Tarjoile kalkkunataskut ja tuorejuustokastike riisin kanssa.