keskiviikko, 2. huhtikuu 2008
Paistettua kuhaa ja pinaattiriisiä
(Neljä annosta)
500 g vaaleaa kalaa fileenä (itse käytin kuhaa)
sitruunamehua
suolaa
mustapippuria
Pinaattiriisi:
1 sipuli
150g pakastepinaattia
3 dl riisiä
5 dl vettä
suolaa
pippuria
tilliä/persiljaa
Levitä kalafileet vadille. Pirskota päälle sitruunamehua, ripottele suola ja pippuri. Anna maustua pinaattiriisin valmistuksen ajan. Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä pari minuuttia. Kaada pannulle riisi ja vesi. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta. Sulata joukkoon pinaatti sekä lisää mausteet. Kun riisi alkaa olla lähes kypsää, paista kalafileet pannulla kypsiksi.
Itse olisin kaivannut vähän lisää makua tähän ruokaan, mutta olipahan ainakin kevyt ja terveellinen ateria :)
Kommentit