Kuluneella viikolla syötiin mitä mainiointa arkiruokaa; tuiki tavallisia kalkkunapihvejä, joiden sisään kätkin herkkuja :P Idea on ryövätty Mutikaisen Mimmiltä. Minä vaihdoin naudan kalkkunaan ja paprikan aurinkokuivattuun tomaattiin, mutta muutoin kaikki kunnia ihanasta ideasta kuuluu Mimmille. Tykkäiltiin ja tehdään varmasti uudestaankin - täytteitähän näihin voi vaihdella aina mielen mukaan!

1962456.jpg

Mozzarellalla ja aurinkotomaateilla täytetyt kalkkunapihvit
400 g kalkkunan jauhelihaa
2 dl ruokakermaa
1 dl korppujauhoja
1 sipuli hienonnettuna
1 rkl vehnäjauhoja
1 kananmuna
paprikajauhetta, suolaa, pippurisekoitusta, valkosipulijauhetta
+
mozzarellaa
aurinkokuivattuja tomaatteja

Sekoita kaikki pihvimassan ainekset keskenään. Muotoile massasta pihvejä ja aseta jokaisen päälle viipaleet mozzarellaa sekä aurinkokuivattua tomaattia. Painele sitten toinen pihvi päälle 'kanneksi' (minä tein 8 kpl kaksikerroksisia pihvejä). Kypsennä 200-asteisessa uunissa n. 25 minuuttia.