Jo muutaman viikon ajan olen haikaillut jonkinlaisen tomaattipohjaisen tortellinisopan perään ja muhinut reseptiä päässäni. No, ei tähän mitään kovin kummoista päätynyt, mutta oli hirmu hyvää!


Asiasta kukkaruukkuun: en voi enää muuta kuin ihmetellä miten ihminen voi olla tällainen hajapää. Unohdan nykyisin ihan yhtenään ruuista jonkun ainesosan, ja tätä tapahtuu ihan totta melkeinpä viikottain. Tällä kertaa jäi maissit laittamati, vaikka olivat oikein näkyvällä paikalla jääkaapissa. Voivoi. Vanhuus! :D


1690424.jpg

300 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita

1 kesäkurpitsa

1 dl maissia (jotka unohdin siis laittaa)

1 l vettä

2 kanaliemikuutiota
tomaattipyrettä, laitoin muutaman tosi reilun turauksen tuubista

250 g tomaatti-oliivitäytteisiä tortellineja

250 g kirsikkatomaatteja

tuoretta basilikaa

 

Kypsennä broilerisuikaleet kattilassa lähes kypsiksi. Lisää pilkottu kesäkurpitsa ja maissit ja kuullota kunnes ovat pehmenneet. Lisää vesi ja liemikuutiot. Anna kiehahtaa ja lisää sitten tortellinit ja tomaattipyre. Keitä kunnes tortellinit ovat kypsiä ja lisää puolitetut kirsikkatomaatit ja silputtu tuore basilika kypsentämisen loppuvaiheessa.