Tofupihvejä on tehty useammassakin ruokablogissa, alunperin vissiinkin täällä, mutta myös esim. täällä ja täällä. Kiitosta vaan ideasta, minunhan pitää matkia perässä! Tuli kyllä hyviä, ja eipä tosiaan aikasemmin ollut tullut pieneen mieleenikään, että tofustakin voi väsätä pihvejä. Tuumasin, että jonkinlainen wokkihässäkkä voisi sopia pihvien seuraksi, ja sellaista sitten tein.

(turhamainen minäni ei haluaisi laittaa tähän kuvaa ollenkaan, kuvasta tuli nimittäin varsin ruma :D en osaa tehdä nättejä pihvejä, enkä edes ottaa niistä nättejä kuvia)

1654226.jpg

Tofupihvit:

1 pkt (270 g) tofua

1 sipuli

1 dl vehnäjauhoja

suolaa, mustapippuria, paprikajauhetta, chilijauhetta

 

Pilko tofu pieniksi paloiksi ja silppua sipuli. Sekoita tofu, sipuli ja mausteet kulhossa ja sekoita tasaiseksi joko käsin, sauvasekoittimella tai tehosekoittimella. Lisää jauhot ja sekoita huolellisesti. Muotoile neljäksi pihviksi ja paista mukavan ruskeiksi öljytilkassa paistinpannulla.


Herkkusieniwokissa on tuoreita herkkusieniä, sipulia, porkkanaa, paprikaa, wokkivihanneksia, nuudeleita, soijakastiketta, chilikastiketta sekä pippuri- ja chilirouhetta.